One Comment

 1. Louis LOOSSENS

  Beste Theo Criel,
  Haast een eeuwigheid voorbij..was even mijn oude foto’s aan het schikken toen ik op deze van Palawan ben gestoten… even Tabon intikken en kwam op UW site.
  Ik hoop dat met U qua gezondheid goed gesteld is..
  wat mij betreft, woont Lorenz met zijn vriendin thuis bij mij in de Brusselstraat 532 – 1700 Sint-Ulriks-Kapelle/Dilbeek; Laura huist in Kortrijk met haar vriend. Via via heb ik vernomen dat de moeder Natividad Laluan-Viray overleden is… wat mijn “ex” betreft, die is uit ons land vertrokken, een weeskind achterlatend..een schande.. eens te meer.
  Ik ga nu even afsluiten..er is volk op bezoek !
  Tot binnenkort
  Louis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.